15 september: bijeenkomst over het belang van oud-spelers

Onder aanvoering van de G7 stevent Roda JC af op een nieuwe toekomst. “De club moet weer gezond worden” is het motto van de G7 die in opdracht van de heer Frits Schrouff probeert orde op zaken te stellen. Ongetwijfeld met de allerbeste bedoelingen maar in de voetbalwereld is een ongeschreven wet dat een goede bestuurder in het bedrijfsleven vaak strandt in de jungle van het voetbal. Zo ook is het dat niet elke oud-speler een dragende functie bij de club kan uitoefenen echter…

Voetballers worden van jongs af aan geïnjecteerd met het voetbalvirus en kennen dus het klappen van de zweep. Behalve bestuurlijke en technische functies kent een club allerlei andere soorten werkzaamheden waarbij het begeleiden van spelers, het contact met supporters en sponsoren en het vervullen van maatschappelijke taken niet tot de minste behoren.

De Foesbalbuun organiseert op zaterdag 15 september 2018 een bijeenkomst met diverse oud-spelers en de supporters met als onderwerp of de lokale voetbalhelden van weleer een belangrijke rol moeten spelen in de toekomst van de club. De centrale vraag is: wat is het belang van oud-spelers binnen de toekomst van Roda JC.

U bent allen van harte uitgenodigd.

Bijeenkomst met oud-spelers
Café A Jenne Sjlaagboom, Markt 53A te Kerkrade
Zaterdag 15 september, aanvang 15.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *